Als bewegen pijn doet


Nek- en rugklachten
Gewrichts-, spier- of zenuwpijn
Kaakklachten
Hoofdpijn
Werk gerelateerde klachten
Sport gerelateerde klachten
Trauma gerelateerde klachten

Multidisciplinaire Training

Second opinion
Preventie

 

K O M T  G O E D!

Kliniek voor Orthopedisch Manuele en Craniofaciaal Therapie

 

KOMT goed! Is de naam van mijn kliniek voor Orthopedisch Manuele Therapie in Burgum.

KOMT goed! staat voor onze werkfilosofie: uw klachten en uw pijn zijn bij ons in vertrouwde en deskundige handen.

Op deze website kunt u lezen waarvoor u bij ons terecht kunt en wat wij voor u kunnen betekenen.

De term "Fit voor de dag" en de ontwikkeling van mijn vak staan centraal in mijn professionele leven. Gezond zijn betekent goed kunnen functioneren in het dagelijks leven met voldoende energie om te kunnen herstellen, te ontwikkelen en je eigen regie te kunnen voeren. In mijn werkwijze streef ik naar optimale gezondheid van de patiënt en daarbij maak ik gebruik van  mijn jarenlange ervaring, toewijding en enthousiasme gesteund door een breed opleidingsniveau en een groot netwerk van zorgprofessionals.

Opleidingen:

- HBO Fysiotherapie

- Orthopedisch Manuele Therapie: hierbij kijken we naar alle klachten van het bewegingsapparaat. De therapiesessie is gericht op het vaststellen van de oorzaak van de klacht, herstel en preventie.

- CRAFTA: deze specialisatie houdt zich bezig met stoornissen in functioneren in de kaak, schedel, nek en het gezicht. Hierbij horen klachten zoals niet kunnen focussen, balansverstoringen, wazig zien, oorsuizen etc.

- Orthomoleculaire geneeskunde: energie, voeding, stress en bewegen spelen een rol om gezond en fit te worden cq te blijven. Leefstijladviezen, voedings -adviezen en -supplementen kunnen een deel van de behandeling zijn.

Door de opgebouwde expertise heb ik de beschikking over een groot netwerk. Daarnaast is er veel contact met zorg in de regio en voorziet de kliniek in multidisciplinaire zorg.

Ik ontmoet u graag in onze praktijk.

Machteld van der Steen