Machteld van der Steen

Opleidingen:

- HBO Fysiotherapie

- Orthopedisch Manuele Therapie: hierbij kijken we naar alle klachten van het bewegingsapparaat. De therapiesessie is gericht op het vaststellen van de oorzaak van de klacht, herstel en preventie.

- Crafta: deze specialisatie houdt zich bezig met stoornissen in functioneren in de kaak, schedel, nek en het gezicht. Hierbij horen klachten zoals niet kunnen focussen, balansverstoringen, wazig zien, oorsuizen etc.

- Dry Needling

- Orthomoleculaire geneeskunde: energie, voeding, stress en bewegen spelen een rol om gezond en fit te worden cq te blijven. Leefstijladviezen, voedings- adviezen en -supplementen kunnen een deel van de behandeling zijn.

Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van een workshop "Fit voor de dag". In deze workshop houden we ons bezig met de "beste 6 dokters" voor jezelf, op weg naar een positieve gezondheid.

Daarnaast werk ik samen met meerdere collega's in een multidisciplinair team voor patiënten met letselschadewhiplash, stress en chronische pijn. Kijk hiervoor op www.multidisciplinairetraining.nl .