Tevredenheidsonderzoek

Na uw behandeling wordt er aan u gevraagd om een tevredenheids onderzoek in te vullen. Dit gebeurt geheel anoniem. Deze retour informatie geeft mij een goed inzicht over wat u ervaren hebt tijdens de behandeling. Hierdoor kan ik mijn service aan u verbeteren en u nog beter van dienst zijn.

Hieronder vindt u een aantal reacties van patiënten.

***

Boven verwachting, aangezien ik al door div. behandelaars als uitbehandeld was gekwalificeerd.  Mw. M. van der Steen heeft bewezen dat dat zij mij wel kon helpen. Zij wist feilloos wat er aan de hand was en heeft mij van mijn klachten afgeholpen.

***

Ik had verwacht dat de behandelingen langer en pijnlijker zouden zijn, maar dat was helemaal niet het geval. Een aantal knakjes was voldoende om mijn probleem te verhelpen.

***

Ik had beperkingen in mijn schouder en rug ik hoopte dat mevr. van der Steen dit kon verhelpen en dat is haar gelukt. Dus van mij krijgt ze een dikke 10

***

Ik ben zelfs in het buitenland geweest voor mijn klachten en heb ook hier in Nederland heel wat zogenaamde goede therapeuten heb gehad, maar men heeft mij niet van mijn klachten kunnen afhelpen. Ik ben wat mijn probleem betreft dus aardig ervaren en kan met zekerheid zeggen dat mw. Van der Steen met kop en schouders boven iedereen uitsteekt. Ik ben tenslotte na al die jaren van mijn klachten af. Ongelooflijk maar waar!

***

Ik ben zeer tevreden over mijn huidige therapeute M. van der Steen, zij is meer dan bekwaam en een verademing na jaren therapie bij anderen. Eindelijk iemand die kijkt en ook ziet!